Magnifying glass Close

NEVI Ledendag

9 oktober 2018
Location
Soest

"Let’s fly together" Heb jij ooit wel eens een inkoop evenement meegemaakt, omringd door een aantal imposante vliegtuigen? In het Nationaal Militair Museum in Soest – zijn topstukken uit de Nederlandse militaire geschiedenis verzameld. NEVI ontmoet jou daar graag tijdens de NEVI Ledendag op dinsdag 9 oktober 2018!

Deze dag is exclusief en gratis toegankelijk voor álle leden van NEVI. Er worden op deze dag dan ook honderden inkoopprofessionals verwacht: publiek en privaat, van grote en kleine organisaties, studenten, zelfstandige adviseurs, de onderzoekswereld en docenten op ons vakgebied. Met als doel: de gezamenlijke passie voor het inkoopvak te vieren en kijken hoe we dit mooie vak met elkaar naar een nog hoger niveau kunnen tillen. En daarvoor hebben we elkaar - gezien de vele ontwikkelingen op het vakgebied - hard nodig: let's fly together!

Met een inspirerend programma, met cases van onder andere KLM, Schiphol, Defensie en Evides is er voor elk wat wils. Er zijn korte plenaire en interactieve bijeenkomsten, maar daarnaast ook  veel kleinschalige workshops, learning labs, ronde tafels en stand-up sessies. Tijdens de dag is er voldoende tijd om te netwerken. Laat je verrassen door onverwachte ontmoetingen! En natuurlijk is er ook ruimte voor een bezoek aan dit indrukwekkende museum. Kortom, een dag om niet te missen! Meld je nu aan!

Wil je meer weten? Klik hier voor meer informatie over dit event. 

 

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen

of met e-mailadres