Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Nevi Contractmanagement Festival 2020

7 oktober 2020
Location
Utrecht

Op 7, 8 en 9 oktober oktober is het zover: het Nevi Contractmanagement Festival vindt plaats in De Fabrique in Utrecht.

Drie dagen vol inspiratie

Het is je vast niet ontgaan. Op 7, 8 en 9 oktober vindt het Nevi Contractmanagement Festival plaats. In een bijzonder jaar waarin bijna alle events en bijeenkomsten niet doorgaan, heeft Nevi er alles aan gedaan om een tof event neer te zetten waar iedereen zicht thuis kan voelen. Maak kennis met inspirerende keynotes van Philips, Universiteit Tilburg en meer dan 300 contractmanagement professionals, volg online je workshops en leer van praktijkcases van onder andere Enexis, Gemeente Rotterdam, Heijmans, en Rijkswaterstaat.

Mis het niet

Samen met DeFabrique en onze online partner hebben we echt alles uit de kast getrokken om er een unieke gebeurtenis van te maken. Je kunt alles volgen vanaf je eigen beeldscherm, heerlijk all inclusive vanuit je eigen koelkast. Uiteraard zullen wij je ook nog van iets lekkers voorzien zodat je drie dagen vol kunt meegenieten. Maar ben je wel weer toe aan echte ontmoetingen? Dan gaat er niets boven elkaar ontmoeten en live deelnemen. En dat kan op woensdag 7 oktober. Dan bieden we naast online ook de mogelijkheid om live aanwezig te zijn bij een uniek programma. Er zijn maximaal 100 plaatsen beschikbaar om 7 oktober live aanwezig te zijn in de Fabrique in Utrecht. Gelukkig is er geen beperking op het geheel online deelnemen aan het driedaags Festival.

5 redenen waarom je erbij moet zijn:

Heb jij je al ingeschreven of twijfel je nog om te komen? Lees hieronder 5 redenen waarom je dit evenement absoluut niet mag missen:

• Een unieke opening en programmering van dit hybride Festival op 7 oktober, zowel live als virtueel via livestream bij te wonen
• Kom online via de Netwerkapp in contact met meer dan 300 contractmanagement professionals.
• Doe inspiratie op met de ontwikkelingen en trends rondom ons mooi vak. 
• Luister naar de verhalen van o.a. Crics, Zwartbol Advocaten, WeAgree, DPA Procuremen
• Ga op avontuur met Robert Doornbos, voormalig Formule 1 coureur en presentator bij Ziggo Sport.
• Bonusreden: Beleef samen met ons dit eerste hybride Nevi event als unieke off- en online ervaring vanaf je eigen werkplek, luie stoel thuis en/of deels live in Utrecht!

 

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres