Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Meetup: Passie voor regie!

9 december 2021

Het vakgebied van een contractmanager is veelzijdig en complex en omvat veel meer dan het registeren en tijdig opzeggen/verlengen van contracten. Vincent Brouwer – eigenaar van AddVueConnect – laat zien hoe je met behulp van slimme technologie, flinke stappen kunt zetten in de professionalisering van contractmanagement en hoe je meer waarde uit een contract kunt halen door de betrokkenheid van leveranciers te verbeteren.

Over dit webinar

De inkoop- en contractmanagement professionals zijn van Nevi gewend om tijdens evenementen van vakgenoten te horen hoe zij hun vak beoefenen. Vanuit Best Value is de insteek echter om niet de kennis van de inkoper, maar juist de expertise van onze leveranciers vroegtijdig te betrekken in het vinden van oplossingen en/of producten en diensten.

Als Goud Partner van Nevi’s briljanten lustrum bieden we in deze meetup dan ook een bekend gezicht tijdens de jaarlijkse Nevi Contractmanagementdag in maart 2022. Vincent Brouwer van AddVueConnect op het podium om jullie te informeren over hoe hij zijn passie voor regie vertaald naar dienstverlening voor contractmanagers. 

Tijdens dit webinar komen de volgende onderwerpen aan bod

  • Waarom de passie voor regie van Vincent Brouwer heeft geleid tot de ontwikkeling van AddVueConnect
  • De toekomstvisie van Vincent Brouwer op contractmanagement
  • Hoe ondersteunt de software van AddVueConnect de professionaliseren van contractmanagement (platformpresentatie)
  • Waarop onderscheid de passie en dienstverlening van AddVueConnect zich in de markt 
  • Dialoog en/of gelegenheid tot stellen van vragen

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang gratis E-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang het e-book 'De 6 juridische topics bij de inkoop van IT'.