Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Maximale bezettingsgraad productiemiddelen (Webinar)

12 december 2019
Location

Complexe leveringsprocessen vormen een grote uitdaging voor bedrijven. Wat zijn de supply chain-concepten van de toekomst? Wat is de supply chain management-aanpak van morgen? En hoe kan supply chain helpen om de economische verandering vorm te geven? Deze fundamentele vragen nemen zowel de verwerkende industrie als groothandel in beslag. De klant wil zo snel mogelijk een product of een dienst krijgen. Voorraden en opslagkosten moeten worden verlaagd en de doorlooptijden verkort. In het bijzonder kan het potentieel van digitalisering op de Supply Chain leiden tot steeds kortere, efficiëntere en voordeligere processen voor zowel producent, leverancier als klant. Wie gedigitaliseerd en start met de inrichting van een intelligente supply chain, neemt een belangrijke voorsprong op de concurrentie. Maar hoe is dit te realiseren? 

Tijdens dit Webinar zullen wij ingaan op hoe je volledige grip op de keten kunt krijgen. Dit doen wij door middel van een drietal Webinars:

  1. Donderdag 31 oktober: “Was alles maar te voorspellen”;
  2. Donderdag 21 november: “Grip op voorraad en inkoopproces”;
  3. Donderdag 12 december: “Maximale bezettingsgraad productiemiddelen”.

Wil jij weten hoe je om kunt gaan met constante verandering en logistieke optimalisatie in combinatie met SAP? Schrijf je dan nu in voor het Webinar op 31 oktober21 november en 12 december!

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres