Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

MASTERCLASS: WEGWIJS IN CIRCULAIR EN VERANTWOORD INKOPEN

7 april 2020
Location
Utrecht

GROTE BEDRIJVEN NETWERK 

Dinsdag 07 April 2020 - 16:30 tot 19:00 | MVO Nederland, Utrecht

Als inkopende partij heb je veel invloed op hoe een producent of verwerker omgaat met producten, onderdelen of grondstoffen. Dit kan bijvoorbeeld door het gebruik van innovatieve contractvormen of het maken van bepaalde afspraken omtrent hoogwaardig hergebruik. Circulair inkopen reduceert afval en je CO2-footprint in de keten, en kan je ook nog eens geld besparen. Door verantwoord in te kopen kun je als bedrijf bovendien bijdragen aan betere arbeidsomstandigheden bij leveranciers, eerlijke ketens en het behalen van de SDG’s.

In deze interactieve masterclass brengen Karin van IJsselmuide (NEVI) en Marieke Wijbenga (MVO Nederland) je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van maatschappelijk verantwoord inkopen. Je wordt aan de hand van de MVI-Wegwijzer meegenomen door de beschikbare hulpmiddelen en deelt jouw eigen ervaringen en uitdagingen met circulair inkopen.

WAAROM JE DIT NIET MAG MISSEN

  • Je krijgt beter zicht op bestaande richtlijnen, tools en stappenplannen
  • Je leert samenhang te brengen in beleid, strategie en praktijk van je bedrijf
  • Je weet waar je op moet letten bij in te kopen producten en diensten
  • Je ontdekt hoe je relevante ketens inzichtelijk en meetbaar maakt
  • Je ontvangt tips om de interne organisatie op orde te brengen

VOOR WIE

Deze masterclass is bedoeld voor partners van het Grote Bedrijven Netwerk en partners van het Netwerk Zorg van MVO Nederland, en leden van NEVI (sectie inkoop grote bedrijven). De masterclass is met name interessant voor inkopers, MVO-managers/coördinatoren en business development. Heb je vragen over deelname, neem dan contact op met Erwin van Overbeek.

PRAKTISCH

De masterclass vindt plaats op dinsdag 7 april van 16.30 – 19.00 (met lichte maaltijd).
Locatie: MVO Nederland, Utrecht.

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres