Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Kennissessie nieuwe Aanbestedingswet en TenderNed

18 mei 2016
Location
Utrecht

Pro Mereor organiseert in samenwerking met de VO-Raad kennissessies over de belangrijkste wijzigingen in de nieuwe Aanbestedingswet, de gevolgen en hoe u daarmee om dient te gaan.

TenderNed is het virtuele marktplein waar overheden sinds de inwerktreding van de nieuwe Aanbestedingswet verplicht hun opdrachten moeten aankondigen. Hoe werkt dit systeem en hoe maakt u optimaal gebruik van de mogelijkheden?

Pro Mereor is één van de eerste adviesbureaus die trainingen met TenderNed aanbiedt. Daarvoor beschikken wij over een speciale cursusomgeving waar u het systeem kunt ervaren.

Doel

De Nederlandse Aanbestedingswet uit 2012 wordt gewijzigd om nieuwe Europese richtlijnen van 2014 op het gebied van aanbesteden te implementeren. De ‘nieuwe’ aanbestedingswet moet uiterlijk op 18 april 2016 in werking treden. Ook het onderwijs moet zich houden aan de nieuwe regels in het kader van de transparantie en de recht- en doelmatigheid. Worden de regels overtreden, dan loopt men het risico dat de jaarrekening wordt afgekeurd.

Gevolgen

(Europese) aanbestedingen dienen voortaan op een andere manier te worden ingericht en de drempel om mee te dingen naar een opdracht wordt lager voor ondernemers. Een te verwachten gevolg is een toename van inschrijvingen op aanbestedingen door het MKB. 

Wat zijn de belangrijkste wijzigingen en de gevolgen en hoe dient u daarmee om te gaan? Hoe maakt u optimaal gebruik van TenderNed? Tijdens een kennissessie praten wij u bij.

Waar en Wanneer?

  • Datum: 18 mei 2016 en 5 oktober 2016.
  • Locatie: Zalencentrum NDC den Hommel, Kennedylaan 9, 3533 KH te Utrecht.
  • € 495 excl. btw.

Deze kennissessie kunnen wij ook 'in company' aanbieden. In dat geval komen wij graag naar u toe. In één dagdeel maken wij u hele inkoopteam wegwijs op TenderNed.

Aanmelden?

Wilt u zich direct aanmelden of heeft u meer informatie nodig? Meld u hier aan: Klik hier of neem telefonisch contact met ons op via 026 370 14 76.

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres