Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Inkopers op de Golfbaan 2021

6 september 2021
Location
Heelsum

Wat ooit klein is begonnen in 2008 op de Free-golf baan in Vlaardingen, is inmiddels uitgegroeid tot het sportiefste evenement voor Inkoopprofessionals uit Nederland en België. ‘Inkopers op de Golfbaan’ staat bekend als hét sportieve netwerkevenement voor inkoop- professionals uit de publieke én private sector.

Voor zowel de ervaren als nog beginnende Golfers

Ontmoet als inkoopprofessional op een informele manier een inkoopcollegae van andere organisaties ! Op maandag 6 september kan dat opnieuw realiteit worden want dan organiseren Hans Weusthof en Marc Brugman voor de 14e keer de Inkopers-Golfdag. Iedereen die een relatie heeft tot het vak ‘inkopen’ is van harte welkom.

Golfbaan Heelsum

Dit jaar hebben wij de prachtige Golfbaan “Heelsum” – bij Renkum- geselecteerd en zij willen ons graag ontvangen. Deze baan kenmerkt zicht door 27 volwaardige holes in een schitterende uitdagende en zeer historische omgeving (17 september 1944 – Operatie Market Garden). Ook zijn er diverse oefenfaciliteiten en het ruime terras van de brasserie maakt het compleet.

Iedereen is welkom vanaf 11:00 uur en de ‘inkoopgolfers’ beginnen om 12:00 uur . De beginnende golfers ontvangen dan een lekkere lunch en gaan vanaf 13:00 uur de baan op onder begeleiding van een professional. Afsluiting uiteraard in stijl met een goed verzorgde BBQ!

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang gratis E-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang het e-book 'De 6 juridische topics bij de inkoop van IT'.
close-link