Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Inkoopmanagement & Procurement (Post HBO)

24 september 2015
Location

Voor organisaties is het belangrijk om een goed inkoopbeleid te hebben. Een belangrijk deel van het concurrentievermogen, kan immers al worden behaald bij het inkoopproces. Maar hoe kom je nu precies tot die belangrijke beslissingen als inkoopmanager? Wanneer ga je zelf iets maken en wanneer koop je het in? En hoe dient het onderhandelingsspel gespeeld te worden? Tijdens de deze opleiding leert u hoe u effectief sturing kunt geven aan strategische inkoopprocessen en gaat u tevens aan de slag met het verbeteren van het inkoopproces in uw organisatie. U leert diverse methodes waarmee u goede analyses kunt maken van op inkoopgebied.

Onderwerpen

  • Welke trends en ontwikkelingen en inzichten binnen strategische inkoop zijn er?
  • Welke concepten op het gebied van inkoop en procurement kan ik gebruiken?
  • Welke rol spelen risicomanagement, outsourcing en besluitvorming bij inkoop?
  • Hoe pas je een inkoopstrategie in die overeenkomt met de bedrijfsstrategie?
  • Welke rol spelen logistiek, cost- en supply chain management bij inkoop?
  • Hoe ga je kundig om met procurementprocedures, aanbestedingen en contracting?
  • Hoe implementeer en integreer ik een strategisch inkoopproces in de organisatie?
  • Welke purchase-technieken, analyses en instrumenten staan tot mijn beschikking?
  • Hoe kan ik het volledige strategische inkoopproces meten, monitoren en managen?

Resultaat

Na afloop van de Post HBO opleiding Inkoopmanagement & Procurement bent u in staat om zelfstandig uitvoering te geven aan de inkoopstrategie. U snapt de belangrijkste principes en concepten op het gebied van strategisch inkoop-management, weet hoe u deze kunt gebruiken en kunt doorvertalen in effectief beleid. U bent tevens in staat om tot een inkoopstrategie te komen die in lijn ligt met de ondernemingsstrategie. U weet hoe u in logische stappen tot een goede implementatie kunt komen en bent in staat om op de juiste momenten bij te sturen. U kunt effectief sturing geven aan het strategische inkoopproces en weet hoe relaties met leveranciers tot versterking van het concurrentievermogen van de organisatie leiden. Tot slot bent u op de hoogte van de laatste kennis en inzichten op het gebied van inkoopbeleid, procurement, supply chain management en bedrijfsstrategie.

Klik hier voor meer informatie.

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres