Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Inkoopcongres: de nieuwe economie

13 mei 2015
Location
Hoogeveen

Op 13 mei 2015 vindt een nieuwe editie van het Noord-Nederlands Inkoopcongres (NNIC) plaats. Dit jaar staat de nieuwe economie centraal, met thema’s als de circulaire economie, de deeleconomie, de noodzaak tot nieuwe businessmodellen en alle andere vragen die te maken hebben met deze nieuwe economische vormen.

Deze complexe vraagstukken vragen om vernieuwende oplossingen en vernieuwd leiderschap. Centraal thema is de noodzaak tot verandering van take, make, dispose naar hergebruik, deelgebruik, etc. en de daarbij benodigde hervorming van het financiële stelsel en business modellen. De rode draad van het programma is inspireren, activeren en vertalen naar de praktijk. We willen bereiken dat de inkoopcommunity kennis neemt van dit gedachtegoed, geïnspireerd raakt en de kennis krijgt om de nieuwe economie tastbaar toe te passen in de dagelijkse inkooppraktijk.

De sprekers zijn klinkende namen zoals Douwe Jan Joustra, partner in het One Planet Architecture institute (architecten van de nieuwe economie). Hij was programmamanager voor thema’s als Cradle to Cradle, Innovatie Klimaatneutrale steden, Leren voor Duurzaamheid en werkt nu aan de circulaire economie in bedrijf en samenleving. Innovatie, implementatie en inspiratie vormen zijn kracht.

Dr. Jelle Dijkstra is Lector Leiderschap aan de NHL Hogeschool en schreef het managementboek van het jaar 2012. Dr. Jelle Dijkstra is expert op het gebied van organiseren, leren, leiderschap en HRM en richt zich hierbij vooral op nieuwe mogelijkheden die Internet, mobiele communicatie en de sociale media bieden.
Daarnaast kunnen de deelnemers op de dag kiezen uit 5 praktische workshops met inspirerende best practices.

De dagvoorzitter is Richard Engelfriet. Zijn stijl is ontspannen, vrolijk en uitnodigend. Hij richt zich volledig op het proces, en zorgt dat de juiste discussie wordt gevoerd en alle standpunten en denkrichtingen op tafel komen. Betrekt zeer nadrukkelijk de zaal bij de discussie.

Programma
12.00-12.45 uur Inloop met koffie en broodjes
12.45-13.00 uur Welkom door dagvoorzitter, Richard Engelfriet
13.00-13.45 uur Eerste keynote, Douwe Jan Joustra
13.45-14.00 uur Vragen
14.00-14.45 uur Tweede keynote, dr. Jelle Dijkstra
14.45-15.00 uur Vragen
15.00-15.30 uur Pauze met powersnack/fruit/zoetig
15.30-16.15 uur Workshops ronde 1
16.30-17.15 uur Workshops ronde 2
17.15-17.45 uur Afsluiting
17.45-18.30 uur Netwerkborrel met hapjes

Prijs
Prijs excl. btw
Leden NEVI : € 0,00
Niet leden NEVI : € 125,00

Meld je hier aan.

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres