Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

‘HR komt van Venus, Inkoop van Mars’

11 juni 2015
Location
Amsterdam

Op donderdag 11 juni 2015 organiseert Springest in samenwerking met Banenruil een rondetafelbijeenkomst over de inkoop van opleidingen. De invalshoeken van HR professionals en inkopers blijken namelijk vaak erg verschillend. Hierdoor lijkt het soms alsof de twee partijen van andere planeten afkomstig zijn. Wat valt hier te verbeteren? En welke winst is daarmee te behalen? Daarover gaan we met elkaar aan tafel.

Als inkoper ben je dagelijks bezig om je aandacht te verdelen. Je richt je op de krenten in de inkoop-pap die zowel intern als extern voldoende ‘manoeuvreerruimte’ geven. Want je bezighouden met monopolistische leveranciers of volledig autonome interne klanten, dat kan altijd later nog. Vanuit HR richt je je op strategische speerpunten voor de organisatie en hierin spelen management development, talentontwikkeling en opleidingen een belangrijke rol. HR zoekt vooral kwaliteit en rendement, waar inkoop op zoek is naar een kosteneffectieve oplossing.

Max Boodie, oprichter van Banenruil: “Het lijkt er soms op dat HR professionals van Venus komen en inkopers van Mars. Om deze stelling nader te onderzoeken heb ik met diverse inkopers en HR professionals gesproken en daaruit is voortgekomen we nu een tweetal bijkomsten organiseren over de rol van inkoop en HR bij het inkopen van opleidingen. Er blijken namelijk op zijn minst verschillende invalshoeken te zijn.”

De eerste bijeenkomst op 11 juni wordt een zeer compacte bijeenkomst (maximaal 20 deelnemers), met als doel ervaringen uit te wisselen over het inkopen van opleidingen. Er zullen zowel inkoop- als HR-experts aan tafel schuiven om hun verhaal te vertellen. De discussie is erop gericht om de samenwerking tussen HR en inkoop op het gebied van opleidingen te verbeteren. Daar waar dat tenminste noodzakelijk is en kan.

HR komt van Venus, inkoop van Mars
Ronde tafelbijeenkomst 11 juni 2015
9.30 -12.30 (met lunch ‘to go’)
Spaces Zuid, Amsterdam

PROGRAMMA
09.30 Ontvangst en koffie
10.00 Welkom door Max Boodie
10.15 Waarom we mensen opleiden? - door Mirjam Burgers van ING
10.45 Professioneel inkopen van opleidingen - door Frank Neher van NS
11.15 Break
11.30 Over Springest tool voor opleidingen door Ruben Timmerman
11.45 Discussie aan de hand van stellingen
12.30 Lunch ‘to go’

Heeft u belangstelling deel te nemen aan deze sessie? Voor meer informatie over het programma en/of om u aan te melden, kunt u contact opnemen met Max Boodie via max.boodie@banenruil.nl

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres