Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Gratis Océ event – Innovate Challenge

14 juni 2016
Location
Venlo

Op 14 juni organiseert YPP een inspirerend event op Océ-hoofdkantoor in Venlo, met als thema de rol van Procurement met betrekking tot innovatie. Het event start om 15.30 en eindigt om 20.00 uur met een borrel. Daarnaast krijgen we exclusief de kans een kijkje in de keuken te nemen door middel van een rondleiding door het Innovation Experience Center.

Door innovaties zoals 3D printing, resulterend in diverse vernieuwende producten, streeft Océ er voortdurend naar om world-class te zijn en te blijven. Welke innovatieve producten heeft Océ ontwikkeld? Wat is de bijdrage van procurement aan de innovaties van Océ, en hoe kun je op de juiste manier met leveranciers samen werken om innovatie te stimuleren? En, natuurlijk, wat kun jij leren van deze voorbeelden en hoe kun je deze toepassen in je eigen dagelijkse praktijk? Geef jezelf op en ontdek het!

Meer informatie en het programma kun je terug vinden op de website van YPP.
Hier kun je je ook aanmelden voor dit gratis event. We kijken er naar uit je te mogen ontmoeten op 14 juni in Venlo!

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres