Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Global Supply Chain & Procurement Summit

15 oktober 2015
Location
Amsterdam

Elk bedrijf krijgt te maken met concurrentie en de vraag tot het leveren van bepaalde standaarden. De druk van deze componenten ligt voornamelijk op de schouders van Inkoop en het Supply Chain Management team. Bedrijven moeten strategieën ontwikkelen die de dynamiek en complexiteit van de markt van vandaag aankunnen. Strategieën die garanderen dat inkoop en supply chain gebruikt kunnen worden als schild voor de rest van het bedrijf.

Corporate Parity organiseert het Global Supply Chain & Procurement Summit. In dit tweedaagse congres worden vooruitstrevende tools gepresenteerd voor de supply chain. Tijdens dit congres zullen de best-practices van grote organisaties gedeeld worden, zullen er panel discussies gevoerd worden, zal je workshops bij kunnen wonen en kan je jouw netwerk uitbreiden tijdens het netwerkdiner.

Kom ook naar het Global Supply Chain & Procurement Summit op 15 en 16 oktober om de nieuwe trends en supply chain strategieën te bespreken.

Klik hier voor meer informatie of stuur een e-mail naar stevea@c-parity.com.

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres