Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Factuurcongres 2021 (online)

21 april 2021
Location

De wereld van de financiële professional is de afgelopen jaren sterk veranderd. Digitalisering heeft een grote opmars gemaakt en steeds meer organisaties implementeren e-facturatie. De digitalisering van facturen is een echte katalysator voor digitale transformatie van de financiële- en inkoopafdeling. Digitalisering is geen vervanging van de traditionele systemen, maar het gebruik van technologie om het bestaande systeem of de bestaande diensten aanzienlijk te verbeteren.

De mogelijkheden die dit met zich meebrengt leert u op het Factuurcongres, het jaarlijkse event voor factuurautomatisering en digitalisering in financiën en inkoop!

De branche ontwikkelt zich door van basisoplossingen voor het automatisch verwerken van facturen tot oplossingen die al uw AP / AR-processen stroomlijnen en integreren. Hierdoor is de factuur niet alleen een verzoek om betaling maar ook onderdeel van het financiële beheer van een organisatie. Het is ook een drager van cruciale gegevens.

Deze editie van Het Factuurcongres richt zich op katalytische mogelijkheden van e-facturatie voor e-procurement. Organisaties doorlopen verschillende fasen als het gaat om e-facturering. Daarom biedt het event verschillende tracks voor de fase waarin uw organisatie zich bevindt. Of u zich nu in de verkennende, startende of volwassen fase bevindt, u zult geïnspireerd raken hoe u e-facturatie binnen uw organisatie verder kunt ontwikkelen.

Onderwerpen die aan bod komen

Basisprincipes van E-Facturering:

  • Uitdagingen bij het onboarding van leveranciers
  • Gebruik van PEPPOL in de praktijk
  • Stroomlijnen en integreren van processen
  • Standaarden en interoperabiliteit
  • Rol van de overheid.

Katalysatoren voor E-Procurement:

  • E-Invoicing in de E-Procurement-cyclus
  • De sleutel tot een succesvolle P2P-implementatie
  • AR / AP-automatisering
  • Procurement as a service

Plenaire onderwerpen

  • Nieuwe en opkomende technologieën zoals AI, blockchain en RPA
Aanmelden

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang gratis E-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang het e-book 'De 6 juridische topics bij de inkoop van IT'.
close-link