Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Facto Congres 2020: Changing World, Changing FM'

1 oktober 2020
Location
Maarssen

De wereld verandert razendsnel. De invloed van high tech wordt groter, gebouwen worden slimmer, klantwensen veranderen, de arbeidsmarkt wordt krapper, de energietransitie vraagt om andere oplossingen en steeds meer mensen willen werken in een omgeving waar duurzaamheid, gezondheid en ‘purpose’ centraal staan. 

Tel daarbij op alle ontwikkelingen rondom de coronacrisis en de gigantische impact van deze pandemie op de samenleving, dan is het duidelijk dat facility managers voor enorme uitdagingen staan. De ontwikkelingen hebben namelijk één ding aangetoond: het gaat vandaag de dag om meer dan keurig op tijd diensten leveren, het gaat – juist nu! – om veerkracht, flexibiliteit, wendbaarheid, aanpassingsvermogen, snel schakelen, veranderen en improviseren. Niet alleen voor de FM’er zelf, maar voor zijn gehele team, zijn dienstverleners en andere stakeholders.  

Hoe ga je met die veranderingen om? En hoe kan FM – samen met haar dienstverleners – wendbaar, flexibel en doelgericht innovatieve dienstverlening ontwikkelen die, juist in deze bijzondere tijden, écht bijdraagt aan het succes van de organisatie? Alle reden voor een congres met het thema: ‘Changing World, Changing FM’.

Met keynotesprekers Merlijn Ballieux (als wetenschapper gespecialiseerd in veranderkunde) en NRC-journalist Japke-D Bouma en een programma met maar liefst 10 verschillende sessies, belooft het weer een afwisselende en leerzame dag te worden. 

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang gratis E-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang het e-book 'De 6 juridische topics bij de inkoop van IT'.
close-link