Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

De Kennis- en Praktijkdagen 2020 ‘Contracteren Sociaal Domein’

30 november 2020
Location
Ede

Op maandag 30 november, dinsdag 1 december en woensdag 2 december organiseert het programma Inkoop en Aanbesteden Sociaal Domein de 3e editie van de Kennis- en Praktijkdagen ‘Contracteren Sociaal Domein’. 

Dit evenement is voor en door gemeenten en (zorg)aanbieders georganiseerd, met als doel de inkoop (van visievorming tot uitvoering) in het Sociaal Domein te versterken om zo samen de transformatie vorm te geven. Hierbij ligt de focus op voorbeelden uit de praktijk.

U kunt één of meer dagen bijwonen. De toegang is gratis.

Voor wie?

Iedereen die te maken heeft met inkoop in het Sociaal Domein is van harte welkom. Met name beleidsmedewerkers, accountmanagers, inkopers, verkopers of juristen die werkzaam zijn bij een gemeente of (zorg)aanbieder.  

Wat kunt u verwachten?

De Kennis- en Praktijkdagen zijn vooral bedoeld om van elkaars ervaringen te leren en kennis op te doen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van inkoop en aanbesteden in het Sociaal Domein. 

In drie rijk gevulde dagen, met interessante sprekers, verdiepende presentaties en een ruim aanbod aan (inter)actieve workshops, is tevens voldoende gelegenheid om te netwerken en zodoende alle aanwezige kennis te benutten.

Programma

Het programma start elke dag om 9:30 uur. Over de gehele dag zijn drie workshoprondes met vooral praktijkvoorbeelden te volgen

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres