Magnifying glass Close

De arbeidsmarkt draait door

21 juni 2016
Location
Den haag

De flexibele arbeidsmarkt staat op zijn kop! Nieuwe wet- en regelgeving zorgen voor veel onrust, de politiek heeft verregaande ambities om dit te sturen. Zzp’ers verwachten schade door de wet DBA en opdrachtgevers/organisaties zijn terughoudend bij de inhuur van derden. In de praktijk zien InQuest en Doxa dat HR en Inkoop vaak niet op een lijn zitten en daardoor ontstaat onenigheid bij het inhuren van flexibel personeel.

De hoogste tijd voor duidelijkheid! En die gaan wij u bieden!

Tijdens onze bijeenkomst op 21 juni gaan politiek, juristen, HR-, inkoopdirecteuren en zzp’ers samen in gesprek. Ook voor de meningen en ervaringen van de gasten in de zaal is volop ruimte. Onze moderator zorgt voor scherpte en diepgang.

Dit zijn de onderwerpen van gesprek:

  • Wat zijn de belangrijkste veranderingen in de flexibele arbeidsmarkt voor zowel organisaties als flexibel personeel. En wat wil de politiek met de nieuwe plannen bereiken?
  • Hoe zit de nieuwe wet- en regelgeving juridisch in elkaar?
  • Wat betekent dit voor de rol/verantwoordelijkheden van HR en Inkoop?
  • Hoe kom ik als organisatie aan kwalitatief goed personeel in deze veranderende arbeidsmarkt?
  • Hoe kijken de zzp’ers aan tegen de nieuwe veranderingen? Hoe groot is de impact op hun positie?

U kunt gratis aanmelden voor ‘De arbeidsmarkt draait door!’ via deze link. U bent vanaf 15.00 uur van harte welkom in de Caballero Fabriek in Den Haag.

Hoe ziet het programma eruit?

15.00 uur: Inloop
15.30 uur: Welkom
15.45 uur: Visie flexibilisering arbeidsmarkt door Leo Witvliet (autoriteit op het gebied van ontwikkelingen/observaties op de arbeidsmarkt)
16.15 uur: Overgang naar rondetafelgesprek met o.a. Mei Li Vos (2e kamerlid PvdA), Margreet Drijvers (bestuurslid PZO) en Pieter van den Brink (voorzitter Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland) en uiteraard interactie met zaal
17.30-18:00 uur : uitloop/start borrel
19:00 uur: einde

Indien u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen via info@doxa.nl of Info@InQuest.nl

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen

of met e-mailadres