Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Dag van de Integriteit: De Ongemakkelijke Realiteit

24 november 2015
Location

De aandacht gaat weer volop uit naar integriteit. Dagelijks staan er berichten over schandalen en incidenten in de krant. De toon van het publieke debat is scherper dan ooit, publieke bestuurders en organisaties worden almaar kwetsbaarder, terwijl de overheid wel aan integriteit werkt. Kennelijk is het niet voldoende. Dat is de ongemakkelijke realiteit.

Een dag vol ongemak

Ondanks alle inspanningen blijft integriteit een pijnpunt. Daarom wordt 24 november een dag vol ongemak. We moeten de realiteit onder ogen zien. Wat zijn de problemen van integriteitsbeleid? Waar schuurt het? Wat werkt, en wat werkt niet? Het wordt een kritische, prikkelende en spannende dag. Met lastige vragen, die we toch moeten stellen. Met constructieve inzichten, om de volgende stap te zetten. 

Aanmelden kan nu

Durft u het aan? Kom dan op dinsdag 24 november naar de Rijtuigenloods in Amersfoort. De Dag van de Integriteit is toegankelijk voor iedereen die werkt aan integriteit in het publieke domein. De toegangsprijs is € 195, het programma duurt van 10.00u tot 16.15u. Na afloop is er alle gelegenheid om tijdens de borrel vakgenoten te ontmoeten. Wilt u erbij zijn? Meld u dan nu aan!

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres