Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Cursus ketenvaardigheden

11 juni 2015
Location
Den Bilt

De vaardigheden van de ketenregisseur maken het verschil

Zou het niet geweldig zijn als iedereen binnen uw ketens moeiteloos zou doen waar uw klant en business op zit te wachten?
Het kan, door de juiste ketenvaardigheden te ontwikkelen. Creëer vertrouwen en breng de ketensamenwerking in een flow van verbeteren.

In de cursus 'ketenvaardigheden' leert u hoe u als regisseur uw ketenpartners in hun groepsproces begeleidt. Door waardering en uitdaging gaan mensen zelf zoeken naar beter presteren. En daarmee helpt u ze om zich verder te ontwikkelen.

Uitgekiend programma:

  • Waarom ketenvaardigheden? Wat hoe vaardig ben ik ?
  • Het communicatiemodel. Hoe werkt het en wat kan ik er van leren? Hoe te overtuigen en hoe krijg ik mijn ketenpartners mee?
  • Hoe regisseer ik de ketenbelangen? Hoe vergroot ik mijn invloed op leveranciers en de business, zonder daar de directe macht en middelen voor te hebben.
  • Hoe laat u de keten perfect samenwerken en ontstaat een cultuur van leren en blijvend innoveren?
  • Leiderschap van de ketenregisseur en keten.


De cursus wordt verzorgd door communicatie & NLP-trainer Timo Touwen en ketensamenwerking specialist Tom van de Ven. Hierdoor onstaat een uniek mix van training op vaardigheden in een praktijkgerichte context.

Kijk voor meer informatie op http://www.covalis.nl/trainingen/ketenvaardigheden

De cursusdagen zijn op 11 en 18 juni 2015 in Hotel de Biltsche Hoek te Den Bilt.

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres