Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Cursus ketensamenwerking in de ICT

4 februari 2016
Location

Ketensamenwerking in de ICT

De kracht van uw ICT wordt sterk bepaald door uw leveranciers en het vermogen om in de keten samen te werken. Daarom staat ketensamenwerking hoog op uw agenda.

Ketensamenwerking in de ICT is meer dan gegevens uitwisselen of keteninformatisering. Het betekent denken vanuit de behoefte van de klant en daar de keten ook naar laten handelen. Dit  vraag denken blijkt in de dagelijkse ICT-praktijk nog niet zo makkelijk te zijn  en het vraagt om specifieke vaardigheden.

In de cursus ketensamenwerking in de ICT wordt geleerd om vanuit sterke ketens te denken, over de organisatie grenzen heen te kijken en te begrijpen wat uw klanten bezielt.

Uitgekiend programma:

  • De juiste klantvraag herkennen? Faalkosten aanpakken, in de flow komen en perfectie nastreven? Loskomen van denken in bestaande patronen van materie en organisaties!
  • Hoe de juiste ketenpartijen te selecteren? Hoe gaan ze de doelen van uw keten realiseren?
  • Hoe regisseer ik de ketenbelangen? Hoe vergroot ik mijn invloed op leveranciers en de business, zonder daar de directe macht en middelen voor te hebben.
  • Hoe laat u de keten perfect samenwerken en ontstaat er een cultuur van leren en blijvend innoveren?
  • Hoe gaat de keten echt voor jou en voor je klant (samen)werken?
  • Leiderschap van de ketenregisseur en keten.

De cursus wordt verzorgd door Tom van de Ven. Hij is een veelgevraagd spreker met veel ervaring in inkoop, organisatiedynamiek en Lean.

Kijk voor meer informatie op http://www.covalis.nl/trainingen/ketensamenwerking-in-de-ict

De cursusdagen zijn op 4 en 5 februari 2016 bij Aristo zalen te Utrecht.

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres