Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Creëer onderscheidend vermogen in je aanbestedingsplan

3 april 2023
Location
Zeist

Hoe kom je aan onderscheidende ideeën? Hoe krijg je de meerwaarde van het bedrijf naar boven? En waar begin je als je van scratch af aan op zoek gaat naar nieuwe ideeën?

Deze cursus gaat over onderscheidende ideeën bedenken die beoordelaars overtuigen. We oefenen met verschillende werkvormen en technieken waarmee je de maximale input uit experts haalt. Je leert een veilige omgeving creëren waarin experts hun kennis durven delen. Door ze vervolgens uit te dagen, te enthousiasmeren en kritisch door te vragen kom je tot onderscheidende ideeën voor in je plan.

De volgende stap is vaak lastig, want hoe maak je van al die ideeën een onderscheidend plan? Met onze methode leren we je deze slag in twee stappen te maken. De eerste stap is het kiezen en combineren van ideeën. De tweede stap is het SMART en projectspecifiek maken van de gekozen ideeën.

Samen gaan we alle geleerde technieken intensief oefenen. We garanderen dat je naast de nieuwe vaardigheden ook een berg aan frisse ideeën mee naar huis neemt.

Na afloop van deze training kun je:

  • de maximale input uit je team ophalen;
  • de juiste ideeën kiezen voor een onderscheidend plan;
  • ruwe ideeën SMART en projectspecifiek maken.

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang een gratis e-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Zo krijg je het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang je het e-book 'ICT-contracten & contract-management: tips, trucs en juridische valkuilen.'