Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Contract Management (IACCM™)

12 april 2021
Location
Centraal in Nederland

Contractering en contract management staan sterk in de belangstelling van het management binnen organisaties. Een van de redenen hiervoor betreft de steeds strenger wordende eisen vanuit wet- en regelgeving en de toenemende risico’s die hieraan verbonden zijn. Een andere belangrijke reden is dat organisaties hun resultaten continu moeten verbeteren, willen ze concurrerend en winstgevend zijn en blijven. Contracten vertegenwoordigen immers geld, veel geld…

Het hebben van het juiste contract, met de juiste afspraken, afgestemd op en in lijn met de mensen, de processen en de systemen, staat daarom centraal in deze certificerende contract management training.

Doel van de training

In deze 3-daagse certificerende training:

  • leert u het belang van contracten en de rol van de contract professional in moderne organisaties kennen;
  • leert u de contract lifecycle en de essentiële elementen van elke fase kennen;
  • leert u hoe u de juiste kennis, aanpak en hulpmiddelen kunt selecteren en gebruiken;
  • leert u belangrijke concepten in contracten en de hieraan verbonden overwegingen begrijpen;
  • leert u de basistechnieken van risico-analyses;
  • leert u de principes en het proces van onderhandeling;
  • leert u het belang van effectief contract management begrijpen, ook na ondertekening van het contract; en
  • wordt u optimaal voorbereid op het Contract & Commercial Fundamentals examen van IACCM.

Over IACCM – International Association for Contract and Commercial Management

De International Association for Contract and Commercial Management (IACCM) is een wereldwijd opererend netwerk bestaande uit contract managers, commerciële managers, onderhandelaars, advocaten, (bedrijfs)juristen en supply chain professionals. IACCM is een non-profit organisatie met ruim 30.000 leden in meer dan 150 landen.

IACCM is wereldwijd dé organisatie die de standaard zet en ontwikkelt op het gebied van contractering en contract management.

Voor wie? 

Niet alleen de inkoopafdeling dient zich met contracten bezig te houden, álle stakeholders in de organisatie moeten een actieve rol vervullen en participeren in het contractproces, zowel tijdens de contractering als nadat alle handtekeningen zijn gezet.

Deze certificerende contract management training is dan ook van belang voor professionals die betrokken zijn bij contractering en contract management of dit proces ondersteunen en die hun commerciële vaardigheden willen verbeteren. Vanzelfsprekend is de training van belang voor iedereen die zijn basiskennis op het gebied van contractering en contract management wil vergroten.

Deze training vindt plaats op 12, 13 en 14 april 2021.

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang gratis E-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang het e-book 'De 6 juridische topics bij de inkoop van IT'.
close-link