Magnifying glass Close

Contract Management (IACCM™)

26 november 2018
Location
Driebergen

Contractering en contract management staan sterk in de belangstelling van het management binnen organisaties. Een van de redenen hiervoor betreft de steeds strenger wordende eisen vanuit wet- en regelgeving en de toenemende risico’s die hieraan verbonden zijn. Een andere belangrijke reden is dat organisaties hun resultaten continu moeten verbeteren, willen ze concurrerend en winstgevend zijn en blijven. Contracten vertegenwoordigen immers geld, veel geld…

 

Het hebben van het juiste contract, met de juiste afspraken, afgestemd op en in lijn met de mensen, de processen en de systemen, staat daarom centraal in deze certficerende contract management training.

 

Deze certificerende contract management training is dan ook van belang voor professionals die betrokken zijn bij contractering en contract management of dit proces ondersteunen en die hun commerciële vaardigheden willen verbeteren. Vanzelfsprekend is de training van belang voor iedereen die zijn basiskennis op het gebied van contractering en contract management wil vergroten.

 

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 246 02 20.

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres