Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Conducto: Training Effectief beïnvloeden voor Contractmanagers

8 april 2020
Location
Utrecht

Algemeen

De meerwaarde van goed ingericht contractmanagement en het pro-actief managen van contracten wordt gelukkig in toenemende mate erkend. Wat minstens zo belangrijk is in dit proces, zijn de vaardigheden van een contractmanager. Supply chain wordt steeds complexer, evenals het managen van relaties. Er is dus noodzaak om hier meer aandacht aan te besteden aangezien goed contractmanagement in hoge mate bijdraagt aan het realiseren van contractdoelstellingen. Als contractmanager is het van belang dat je inzicht hebt in de verschillende rollen of type relaties die je hebt met de personen met wie je samenwerkt en hoe je deze kunt beïnvloeden.

In deze drie praktische trainingsdagen versterk je jouw persoonlijke vaardigheden die passen bij de competenties van de contractmanager met als resultaat het effectief kunnen beïnvloeden van processen en relaties.

Voor wie

De training Effectief beïnvloeden voor Contractmanagers is bestemd voor functionarissen in de rol van contractmanager. De training is ook interessant voor mensen die willen doorgroeien naar deze rol.

Resultaat

Na afloop heb je:

  • Kennis van de belangrijkste competenties van een goed contractmanager;
  • Inzicht in de belangen van interne klanten, leveranciers en andere stakeholders;
  • Vaardigheid in stakeholder management: relaties aangaan en onderhouden;
  • Vaardigheid in het bewaken van de prestatie en constructief feedback geven:
  • Vaardigheid in concretiseren en overtuigen;
  • Vaardigheid in onderhandelen en conflicthantering;
  • Vaardigheid in omgaan met weerstand en stevig zijn;
  • Inzicht in de eigen sterktes, zwaktes en ontwikkelmogelijkheden.

Locatie

Ons open-inschrijvingsaanbod wordt gehouden bij Cursus- en vergadercentrum Domstad aan de Koningsbergerstraat 9 in Utrecht en is een locatie van Hogeschool Utrecht. Deze locatie is uitstekend te bereiken met openbaar vervoer, auto en te voet (ca. 10 minuten loopafstand van Centraal Station Utrecht). De parkeerterreinen van de Jaarbeurs bieden volop parkeergelegenheid op loopafstand van de leslocatie.

Incompany

De training Effectief beïnvloeden voor Contractmanagers is bij uitstek geschikt als incompany binnen organisaties of inkoopsamenwerkingsverbanden. Een goede manier ook om de teamcohesie verder te versterken. Dit is mogelijk vanaf acht deelnemers. We leggen de accenten op door jullie aangegeven onderwerpen en passen de gebruikte oefeningen en voorbeelden aan op de dagelijkse praktijk.

Inschrijven kan via de volgende link: https://conducto.nl/opleidingen-trainingen/effectief-beinvloeden-voor-contractmanagers

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres