Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Conducto: Post-hbo Praktisch Contractmanagement

10 september 2020
Location
Utrecht

Algemeen

In korte tijd leer je contractmanagement, leveranciersmanagement, risicomanagement en contractrecht toepassen in jouw eigen praktijk. Na afloop kun je contractmanagement effectief inrichten en ontwikkelen, prestaties van contractpartijen meten, leveranciersmanagement implementeren, actief risico’s managen en ben je gesprekspartner van juristen op het gebied van contractenrecht.

Voor wie

De post-hbo Praktisch Contractmanagement is bestemd voor overheidsfunctionarissen die betrokken zijn bij inkoop, contractmanagement, contractbeheer of leveranciersmanagement. De opleiding is ook interessant voor mensen die willen doorgroeien naar die rol.

Toelating

Om te worden toegelaten tot de opleiding dien je:

  • Ten minste te beschikken over hbo werk- en denkniveau;
  • werkzaam te zijn binnen/voor een (semi-)overheidsorganisatie.

Resultaat

Na afloop van deze opleiding kun je:

  • Contractmanagement inrichten en ontwikkelen binnen jouw organisatie(onderdeel);
  • Proactief leveranciersmanagement en leverancier ontwikkeling implementeren;
  • Prestatiemeting van leveranciers praktisch toepassen;
  • Effectief compliance en risicomanagement opzetten;
  • Inspelen op de invloed van aanbestedingsrecht op contractmanagement;
  • Business gedreven contracten managen binnen de contractrechtelijke context;
  • Op een pragmatische manier koopovereenkomsten opstellen;
  • Professioneel omgaan met contractuele wijzigingen en tekortkoming.

CLM Prof

Conducto heeft t.b.v. contract- en leveranciersmanagers CLMProf ontwikkeld. Deze tool maakt deel uit van onze register post-hbo leergang Praktisch Contract­manage­ment.

In alle stadia van volwassenheid van het contractmanagement binnen organisaties kan de tool worden ingezet. In een heldere fasering worden de projecten en bijbehorende activiteiten gedefinieerd. Uiteraard is er alle aandacht voor de mogelijke valkuilen en de per fase in te zetten competenties die moeten worden ingezet, om resultaten te kunnen boeken en borging gerealiseerd te krijgen.

Locatie

Ons open-inschrijvingsaanbod wordt gehouden bij Cursus- en vergadercentrum Domstad aan de Koningsbergerstraat 9 in Utrecht en is een locatie van Hogeschool Utrecht. Deze locatie is uitstekend te bereiken met openbaar vervoer, auto en te voet (ca. 10 minuten loopafstand van Centraal Station Utrecht). De parkeerterreinen van de Jaarbeurs bieden volop parkeergelegenheid op loopafstand van de leslocatie.

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres