Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Conducto: Post-hbo Inkoop & Aanbesteden

7 september 2020
Location
UTRECHT

In korte tijd leer je de theorie van inkoop en aanbesteden toepassen in jouw eigen praktijk. Na afloop kun je zelfstandig een (Europese) aanbesteding uitvoeren, jouw inkoopbeleid opstellen, een inkoopanalyse uitvoeren en een inkoopactieplan opstellen en uitvoeren.

Voor wie

De post-hbo registeropleiding Inkoop & Aanbesteden is bestemd voor overheidsfunctionarissen die betrokken zijn bij inkoop en aanbesteden. De opleiding is ook interessant voor mensen die willen doorgroeien naar die rol. Ook inkoopadviseurs zijn van harte welkom.

Toelating

Om te worden toegelaten tot de leergang dien je:

  • Ten minste te beschikken over hbo werk- en denkniveau;
  • werkzaam te zijn binnen/voor een (semi-)overheidsorganisatie.

Resultaat

Na afloop ben je in staat om de theorie van overheidsinkoop en aanbesteden toe te passen in jouw eigen dagelijkse praktijk. Concreet kun je na afloop:

  • Zelfstandig (Europese) aanbestedingen uitvoeren;
  • Het inkoop- en aanbestedingsbeleid voor jouw organisatie vaststellen;
  • Een inkoopanalyse uitvoeren;
  • Een inkoopactieplan opstellen en uitvoeren.

Locatie

Ons open-inschrijvingsaanbod wordt gehouden bij Cursus- en vergadercentrum Domstad aan de Koningsbergerstraat 9 in Utrecht en is een locatie van Hogeschool Utrecht. Deze locatie is uitstekend te bereiken met openbaar vervoer, auto en te voet (ca. 10 minuten loopafstand van Centraal Station Utrecht). De parkeerterreinen van de Jaarbeurs bieden volop parkeergelegenheid op loopafstand van de leslocatie.

 

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres