Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Conducto: Post-hbo Aanbesteden voor Gevorderden

8 september 2020
Location
UTRECHT

Algemeen

In korte tijd ga je je aanwezige kennis en ervaring verder verdiepen. Na afloop van deze opleiding ben je in staat om wet- en regelgeving, jurisprudentie, grijze gebieden, grenzen en interpretatie van aanbestedingsrecht toe te passen in jouw dagelijkse (inkoop)praktijk.

Voor wie

De post-hbo registeropleiding Aanbesteden voor Gevorderden is bestemd voor ervaren inkopers. Ook inkoop- en juridisch adviseurs zijn van harte welkom. Je hebt al ruime ervaring met aanbestedingstrajecten en een gedegen kennis van het aanbesteding vak. Deze opleiding is niet bedoeld voor advocaten of inschrijvende partijen.

Toelating

Om te worden toegelaten tot de opleiding dien je:

  • Ten minste te beschikken over hbo werk- en denkniveau;
  • basiskennis te hebben van aanbestedingsrecht;
  • ruime ervaring te hebben met het uitvoeren van aanbestedingstrajecten;
  • werkzaam te zijn binnen een aanbestedende dienst.

Resultaat

Na afloop van deze opleiding ben je in staat om wet- en regelgeving, jurisprudentie, grijze gebieden, grenzen en interpretatie van aanbestedingsrecht toe te passen binnen je eigen dagelijkse (inkoop)praktijk.

Locatie

Ons open-inschrijvingsaanbod wordt gehouden bij Cursus- en vergadercentrum Domstad aan de Koningsbergerstraat 9 in Utrecht en is een locatie van Hogeschool Utrecht. Deze locatie is uitstekend te bereiken met openbaar vervoer, auto en te voet (ca. 10 minuten loopafstand van Centraal Station Utrecht). De parkeerterreinen van de Jaarbeurs bieden volop parkeergelegenheid op loopafstand van de leslocatie.

Meer informatie?

Bekijk de website voor meer informatie:

https://conducto.nl/opleidingen-trainingen/aanbesteden-voor-gevorderden-opleiding

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres