ChatGPT en AI-tekstgeneratie voor inkoopprofessionals

20 juni 2024
 Zeist

Leer hoe ChatGPT en AI-tekstgeneratie de toekomst van inkoopprocessen vormgeeft en krijg praktische inzichten om kostbare tijd te besparen en slimmere beslissingen te nemen. 

Hoe kan ChatGPT het inkoopproces stroomlijnen en efficiënter maken? Wat zijn de mogelijkheden van ChatGPT voor het verbeteren van leveranciersbeheer en het minimaliseren van risico’s? Hoe helpt ChatGPT inkopers bij slimme, datagestuurde beslissingen? 

Ontdek de toekomst van inkoop met onze toonaangevende ChatGPT-training voor inkopers! Leer hoe AI de toekomst van inkoopprocessen vormgeeft en krijg praktische inzichten om kostbare tijd te besparen en slimmere beslissingen te nemen (o.a. op het gebied van contractmanagement, het doorlopen van aanbestedingen, automatiseren van processen, leveranciersbeheer en bij het voorbereiden van onderhandelingen over contracten). In deze training hoor je hoe je ChatGPT kunt gebruiken om je inkoopprocessen te verbeteren, zonder dat je een expert in AI hoeft te worden. Onze deskundige trainers geven je de kennis en vaardigheden om ChatGPT effectief te gebruiken in de inkooppraktijk. Word een inkooppionier en meld je nu aan! 

Waarom zou je deze training bij Supply Value volgen? 

  • Pragmatische insteek: de training bevat handig toepasbare tips zodat jij morgen al gelijk meer waarde in minder tijd kan leveren.  
  • Vakgericht: onze training is ontwikkeld door een team van experts op het gebied van AI-tekstgeneratie en inkoop. Onze trainers zijn inkopers met ruime ervaring in het gebruik van ChatGPT, Google Bard en Microsoft 365 Copilot. 
  • Realistisch: de training geeft je een realistisch beeld van het gebruik van ChatGPT in de inkooppraktijk, inclusief de risico’s en mogelijke mitigatiemaatregelen. 

Informatie over event

Ook interessant

Tien punten voor een ethische inkoop

Tien punten voor een ethische inkoop

Nederland wil ongehinderde inkoop in hele EU

Nederland wil ongehinderde inkoop in hele EU

AI vooral gebruikt voor meer omzet en innovatie

AI vooral gebruikt voor meer omzet en innovatie