Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Bouwen aan een toekomstbestendige keten

8 september 2022
Location
Utrecht

Hoe blijf je als bedrijf succesvol in een wereld van disruptie en globalisering, met een toenemende roep om verduurzaming en snel veranderende klantwensen? Hoe ga je om met de uitdaging van schaarste? Hoe bouw je een toekomstbestendige keten?

In samenwerking met ABN AMRO organiseert Nevi op 8 september een event voor de sector industrie.
In deze dynamische wereld waar schaarste en prijsstijgingen meer regel zijn dan uitzondering, is het gebruik van markdata belangrijker dan ooit. De Purchasing Managers Index (PMI) heeft als doel informatie te verstrekken over huidige en toekomstige zakelijke voorwaarden aan inkoopmanagers, besluitvormers en investeerders van bedrijven. Iedere maand duidt sectoreconoom Albert Jan Swart (ABN AMRO) de PMI voor Nevi. Wat kun je nu eigenlijk met deze PMI?

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang gratis E-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang het e-book 'De 6 juridische topics bij de inkoop van IT'.