Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Betere regulering voor de markt van overheidsopdrachten

19 november 2015
Location

De Nederlandse Vereniging voor Aanbestedingsrecht (NVvA) viert op donderdag 19 november 2015 haar 20-jarig bestaan. Wij vieren dus ons 4e lustrum.

Het Bestuur van de vereniging wil het lustrum graag tezamen met de leden vieren. Dit doen wij door het aanbieden van een bijzonder programma, met bijzondere sprekers op een bijzondere locatie, te weten het Spoorwegmuseum te Utrecht.

Thema
Het thema van deze middag is

“Betere regulering voor de markt van overheidsopdrachten”

Betere regulering wordt tijdens het lustrum zowel vanuit een Europees-  als nationaalrechtelijk perspectief besproken. Heeft de Aanbestedingswet 2012 betere regulering tot stand gebracht? Zetten de nieuwe EU aanbestedingsrichtlijnen deze trend voort? En hoe worden administratieve lasten verlichting en toegang voor het MKB bijvoorbeeld verenigd met het streven naar innovatie, duurzaamheid en sociale aspecten? Hoe past daarnaast de interactie tussen het aanbestedingsrecht met aanpalende rechtsgebieden, als het mededingings- en staatssteunrecht, binnen een visie op betere regulering?

Sprekers

  • prof. Sue Arrowsmith, Nottingham University
  • mr. Ewoud Sakkers, Europese Commissie, DG Concurrentie
  • prof. Dries Peters, hoogleraar management, in het bijzonder professionalisering

Programma en uitnodiging
Het volledige programma kunt u hier downloaden. De originele uitnodiging tret u hier aan.

Aanmelden
U kunt u vanaf nu aanmelden voor dit lustrum. Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier.

De kosten bedragen € 65 voor leden van de NVvA. Indien u (nog) géén lid bent, kunt u lid worden voor € 35 per jaar, waarna inschrijving voor het lustrum mogelijk is.

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres