Magnifying glass Close

Back2School

1 november 2018
Location
Rotterdam

Back2School met NEVI Kring ZuidWest op de meest toepasselijke locatie: de schoolbanken van Hogeschool Rotterdam. Ook dit jaar weer volop keuze uit verschillende workshops gegeven door NEVI en docenten van Hogeschool Rotterdam. Verder wordt de kennisbron NEVI Kennislab uitgebreid toegelicht. Kom jij ook?

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

  • Terug naar de schoolbanken
  • Waar haal je kennis? Uiteraard bij NEVI Kennislab, NEVI licht toe
  • Diverse leerzame workshops met ervaren docenten en gastsprekers
  • Netwerken met professionals en studenten
  • Een uitgebreid en heerlijk buffet

Wie kent het niet? Dagelijks ben je druk met je werk en je privéleven, wie verlangt er niet eens terug naar de schoolbanken, voor het opfrissen van je inkoopkennis? De huidige tijd vraagt van professionals dat we continu blijven leren. Niet alleen omdat het belangrijk is, maar vooral omdat het leuk is. Bovendien is het een prima manier om je carrière een boost te geven. NEVI Kring ZuidWest geeft je 1 november de gelegenheid weer even terug de schoolbanken in te duiken. Op een plek waar dagelijkse veel kennis wordt gedeeld; Hogeschool Rotterdam.

Van al dat leren verbrand je ook veel energie en daarom wordt er ook gezorgd voor de inwendige mens, geen roze koek zoals vroeger in de schoolpauze maar een gezond avondmaal. Je hoeft niet met je schooltas achterop de fiets te komen, Hogeschool Rotterdam is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto (betaald parkeren).

Meer informatie over dit event vind je hier. Inschrijven kan hier.

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé

Wil je alles weten over je mogelijkheden als inkoper bij ?

Ontdek het nu!
Sluiten

Inloggen

of met e-mailadres