Magnifying glass Close

Aeves helpt je kiezen op kennissessie “Zzp: Ja/Nee?”

11 september 2015
Location
Bussum

Kies jij voor je eigen koers als zelfstandige zonder personeel (zzp’er)? Of vind je de bijbehorende risico’s te hoog? Steeds meer professionals gaan verder als zzp’er. Veelal zijn dit hoogopgeleide en ervaren inkopers, net als jij. Je vraagt je inmiddels af of het wat voor jou zou zijn. Wat zijn de voordelen en nadelen? Waar moet je rekening mee houden? En vooral: hoe bevalt het collega’s die je vóór zijn gegaan?

Op vrijdag 11 september organiseert Aeves een kennissessie voor inkopers die het bestaan als zzp’er overwegen. Sta jij op deze T-splitsing? Meld je dan nu aan voor deze interactieve kennissessie! Tijdens de kennissessie “Zzp: ja/nee” helpen verschillende sprekers jou om de keuze te maken of het zzp-erschap iets voor jou is. Natuurlijk besteden we aandacht aan de praktische zaken, zoals de fiscale gevolgen, het regelen van verzekeringen en het bepalen van je tarief. Centraal staan echter de ervaringen van twee inkopers die de stap al gezet hebben. Zij delen hun motieven, ervaringen, successen en tegenslagen. Bovendien kun je tijdens de borrel al je vragen aan hen stellen. De kennissessie biedt je dus juist dié informatie, die je niet van een website kunt halen. Met alle informatie op zak, kun je vervolgens je eigen keuze maken!

In de kennissessie krijg je in ieder geval antwoord op de volgende vragen:

  • Waarom zou ik in vaste dienst blijven – en waarom zou ik de overstap wagen naar zelfstandig ondernemer?
  • Hoe hebben andere inkopers de overstap ervaren?
  • Ik wil zzp’er worden; waar moet ik beginnen?
  • Wat moet ik weten over fiscale- en verzekeringszaken?
  • Hoe bepaal ik mijn verkooptarief, ofwel: wat is mijn marktwaarde?
  • We passen de inhoud graag zoveel mogelijk aan op jouw behoeften. Daarom nodigen we je uit om bij je inschrijving te laten weten welke onderwerpen jou interesseren.

Programma:
13.30 – 14.00 inloop
14.00 – 16.30 kennissessie
16.30 – 18.00 borrel

Kosten: Aan de kennissessie zijn geen kosten verbonden

Schrijf je snel in!

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen

of met e-mailadres