Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Erik van Raaij benoemd tot NEVI hoogleraar

De marktwerking in de zorg gaat razendsnel en daarmee verandert ook de positie van inkoop binnen de zorgsector in rap tempo. Kennis delen over het organiseren en uitvoeren van de inkoopfunctie staat centraal. Om die reden heeft de Nederlandse Vereniging voor Inkoopmanagement (NEVI) zich als partner verbonden aan de leerstoel Inkoop in de Zorg van prof. Erik van Raaij.

Vorig jaar februari is Erik van Raaij benoemd tot bijzonder hoogleraar aan de Rotterdam School of Management en de Erasmus School of Health Policy and Management op de leerstoel Inkoop in de Zorg. Hij richt zich qua onderzoek en onderwijs op inkoop van zorg en inkoop voor de zorg.

NEVI Research Stichting
Via de NEVI Research Stichting investeert en stimuleert NEVI wetenschappelijk onderwijs en onderzoek om de kwaliteit, professionalisering en positie van inkoop te bevorderen. In de afgelopen 25 jaar zo’n 10 miljoen euro. Daaruit worden leerstoelen, lectoren, promovendi en wetenschappelijk onderzoek gefinancierd.

Partner van Inkoperscafé
Partner van Inkoperscafé

Reacties

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres