Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Erik Brouwer is de Supply Chain Professional 2010

Erik Brouwer is op dinsdag 11 mei verkozen tot Supply Chain Professional 2010. In zijn functie als Director Supply Chain Management North-West Europe bij de snoepproducent Perfetti Van Melle won hij van de drie andere finalisten. De overige finalisten waren: Tom Tillemans (Logistics & Planning Manager Benelux bij HJ Heinz), Charles Gevers (Procurement Director bij Gasunie) en Jan Piet van Dijk ( Manager Supply Chain & Logistics bij Overtoom).

Dit jaar heeft de jury, waarin ook de vorige twee winnaars zitting hadden, uit meer dan 25 aanmeldingen voor deze verkiezing zes kandidaten geselecteerd. Op 31 maart heeft de eerste ronde plaatsgevonden in de vorm van een uitgebreide assessment door bureau voor werving en selectie BLMC plus korte presentaties door de kandidaten.

Collega-directeuren en -managers uit de supply chain hebben op dinsdag 11 mei 2010 aan boord van de Spido-boot James Cook voor de derde keer de Supply Chain Professional gekozen. Tijdens de boottocht rond Rotterdam voerden de supply chain collega-professionals, werkzaam in industrie, groothandel en retail, in verschillende korte sessies gesprekken met de genomineerden onder leiding van de sponsorende experts.

Tijdens de uitreiking maakte juryvoorzitter Prof. Mr. Dr. Ing. Sicco Santema van de TU Delft bekend dat het bij de keuze van de winnaar een spannende strijd was tussen Erik Brouwer en Charles Gevers. Beide finalisten hadden in de ogen van de jury en de deelnemers het duidelijkst een supply chain visie laten zien die veel verder reikte dan alleen het logistieke functiegebied. Zowel de jury als de deelnemers gaven een lichte voorkeur voor Erik Brouwer boven Charles Gevers, volgens de jury vanwege de communicatieve vaardigheden van de uiteindelijke winnaar. Erik Brouwer was erg blij met de uitslag van de verkiezing. Hij kijkt er naar uit om een jaar lang ambassadeur te zijn voor de functie van Supply Chain Professional in Nederland.

Partner van Inkoperscafé
Partner van Inkoperscafé

Reacties

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres