Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

E?n Kenniscentrum Aanbesteden van en voor alle publieke opdrachtgevers

Minister Brinkhorst van EZ heeft vandaag aan de Tweede Kamer meegedeeld dat er in plaats van twee ??n Kenniscentrum Aanbesteden van en voor alle publieke opdrachtgevers zal komen. Dit naar aanleiding van de motie Bakker van 13 oktober 2004. waarin wordt gevraagd om ?alle bestaande plannen voor kenniscentra aanbesteden samen te voegen? om zo verspilling van publieke middelen tegen te gaan.

overheidsopdrachtgevers in de ?Bouw? van start gegaan. In 2005 zal de scope van het Kenniscentrum Aanbesteden worden uitgebreid met extra activiteiten gericht op de publieke opdrachtgevers in de sectoren ?Leveringen en Diensten?. Weliswaar gaat het daarbij om andere marktsituaties en andere opdrachtgevende diensten bij de overheidsorganisaties. maar de onderliggende regels en technieken zijn dezelfde. aldus minister Brinkhorst.

Bron: Ovia.nl

Partner van Inkoperscafé:
Partner van Inkoperscafé:

Reacties

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres