Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Doe-het-zelf-retailer Maxeda laat inkoop via Europese alliantie verlopen

De Maxeda DIY Group doet voortaan een beroep op Arena Alliance voor het inkopen van doe-het-zelf-, tuin- en decoratieproducten. Daarmee is het de achtste doe-het-zelf-retailer die zich bij de Europese inkooporganisatie voegt. Zo valt te lezen op de website van RetailTrends.

Concurrentievermogen
Onder andere Praxis maakt deel uit van Maxeda. De doe-het-zelfgroep denkt dat de samenwerking zijn concurrentievermogen op de markt verstevigt. CEO Guy Colleau verwacht dat Maxeda ook zal profiteren van de uitgebreide ervaring en kennis van Arena met onderhandelen. Bij de Maxeda Group horen verder Brico (België en Luxemburg) en BricoPlanit (België). Met zijn 347 winkels en ruim zevenduizend werknemers is het de grootste doe-het-zelf-retailer in de Benelux. De andere deelnemers aan het inkoopverband Arena Alliance zijn Hagebau (Duitsland), Le Groupement Les Mousquetaires (Frankrijk), Jumbo (Zwitserland), Bricofer (Italië), Baucenter (Rusland), Dedeman (Roemenië) en Pevec (Kroatië).

Bron: RetailTrends

Partner van Inkoperscafé:
Partner van Inkoperscafé:

Reacties

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres