Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Dit is het meest gelezen artikel van 2021

Elk jaar kijken we in de laatste week van het jaar terug. Wat vonden jullie de meest interessante artikelen op Inkoperscafe.nl? Het onderzoek dat Sander van den Broek samen met WTP Buynamics uitvoerde, naar de prijzen van zelftesten, lazen jullie het meest: 2668 keer!

Daarnaast vonden jullie de serie interviews met CPO’s ook interessant. Het interview met Dik Geelen, CPO bij Unica bijvoorbeeld. Of het gesprek met onderzoeker Henrico Plantinga, die de inkoop bij ProRail onder de loep nam.

Dat gold ook voor de columns van Robert Grandia, die de inkoop van ICT vanuit meerdere invalshoeken benaderde. Want digitaal een contract ondertekenen, hoe doe je dat op een rechtsgeldige manier? En hoe maak je een exit-plan als je ICT inkoopt?

Wil je het hele overzicht van meest gelezen artikelen zien? Check dan de top 10 artikelen, columns en inkoopnieuws die we aanstaande woensdag publiceren. Op naar een mooi inkoopjaar in 2022!

Partner van Inkoperscafé:
Partner van Inkoperscafé:

Reacties

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang gratis E-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang het e-book 'De 6 juridische topics bij de inkoop van IT'.