Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Digitale transportmarktplaats draait op volle toeren in crisistijd

Quicargo groeide als digitale transportmarktplaats met maar liefst 240 procent in het eerste kwartaal van 2020. De omzet verdrievoudigde tijdens de uitbraak van het coronavirus. Zo meldt Supply Chain Magazine.

Tijdens de coronacrisis ervaren vervoerders een sterke afname van het aantal transportopdrachten. De verladers geven minder snel opdrachten. Quicargo vergroot juist in snel tempo zijn vervoerdersnetwerk. De Nederlandse start-up maakt het voor vervoerders mogelijk om extra verzendingen mee nemen en zo meer inkomsten te krijgen. De verladers profiteren tegelijkertijd van extra zekerheid dat hun zendingen ook allemaal echt worden uitgevoerd.

Transportplatform
De transportmarkt is sterk in beweging. Het aantal actieve verladers op het platform van Quicargo is dan ook sterk gestegen met een recordaantal van meer dan 550 actieve verladers in maart. Volgens CCO Sam Houwen biedt Quicargo vervoerders de mogelijkheid om dagelijks de beladingsgraden te optimaliseren door extra zendingen van het transportplatform te accepteren die goed passen in hun planning. “Tegelijkertijd kan het platform verladers garanderen dat iedere zending zal worden uitgevoerd, aangezien Quicargo profiteert van een groot netwerk van vervoerders.”

Bron: Supply Chain Magazine

Partner van Inkoperscafé
Partner van Inkoperscafé

Reacties

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres