Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

De nieuwe oren en ogen van InkopersCafe.nl

Mogelijk was het al opgevallen, maar Inkopers-Cafe heeft tegenwoordig een vaste redactie.[slide] Koen Bugter en Nancy van Bemmel zorgen er sinds kort voor dat Inkopers-Cafe.nl altijd voorzien is van het allerlaatste nieuws. De journalisten zullen zorgen voor meer diepgang door interviews af te nemen met ‘key-players’ in de inkoopwereld.

Koen Bugter heeft met zijn zestien jaar ervaring in de journalistiek een sterk gevoel voor nieuws. Koen schrijft voor inkopers en aanbesteders graag over thema’s als de zorg, leiderschap, innovatie en grondstoffen. Vooral de gevolgen van de toenemende globalisatie voor de gehele keten, volgt Bugter met interesse. Of het nu gaat over dubieuze leveranciers van textiel in Bangladesh, of toch het laatste schandaal in de wereld van aanbestedingen: Koen observeert en schrijft met plezier.

Nancy van Bemmel is een groene journalist met een passie voor schrijven en een leergierige instelling. De vlam wordt bij haar aangewakkerd wanneer het gaat over integriteit binnen de inkoop. Sinds zij actief is bij Inkopers-Cafe.nl hebben verschillende integriteitonderwerpen de revue gepasseerd. Denk aan de inkoop bij de overheid, de dubieuze textielleveranciers, het wurgcontract bij Apple of de medicijninkoop bij Achmea. De interesse is gewekt en daarom zit Nancy hier met haar neus bovenop.

Wilt u ons bereiken?
Redactie algemeen – redactie@inkopers-cafe.nl
Nancy van Bemmel – nancy@inkopers-cafe.nl
Koen Bugter – koen@inkopers-cafe.nl

 

Partner van Inkoperscafé
Partner van Inkoperscafé

Reacties

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres