Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

De inkopers van de toekomst

Hoe zien ‘young procurement professionals’ de toekomst van hun vak? Worden zij door de inzet van nieuwe technologie straks meer een relatiemanager, of juist een data-analist? Of zijn zij straks misschien wel overbodig? Is dat een realistisch scenario? In NEVI-whitepaper ‘Future Proof Procurement: wees onderdeel van grote inkooptransformatie’ proberen 200 jonge inkoopprofessionals deze en meer vragen te beantwoorden.

Aanleiding van de whitepaper is de KPMG-studie ‘Future proof procurement. Now or never: the big procurement transformation.’ Hierin wordt een toekomstbeeld geschetst van hoe inkoop er in 2035 uit zou kunnen zien. Er zijn meerdere scenario’s mogelijk. Meer weten? Download hier de whitepaper.

De whitepaper is samengesteld op basis van de kennis van circa 200 ‘young procurement professionals’ die samen 95 organisaties in de publieke en private sector vertegenwoordigen. Zij bezochten op 9 november 2018 het YPP-congres, gefaciliteerd door KPMG in Amstelveen.

Partner van Inkoperscafé:
Partner van Inkoperscafé:

Reacties (2)

inkoperscafe gebruiker 6 maart 2019 10:17 uur

Dank voor het delen Jon! Voor alle geinteresseerden: op www.youngprocurement.com zijn de nieuwe events van YPP te vinden (georganiseerd voor alle inkopers in Nederland t/m 35 jaar). Groeten, Boudewijn Meijs - Bestuurslid YPP

Menno Rosenboom
Menno Rosenboom 4 maart 2019 10:56 uur
Inkoop360°

Hallo Jon, Dank voor het posten. Die ga ik lezen! Met vriendelijke groet, Menno

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres