Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

De inkoopapplicatie In-Take ondersteunt de gemeente Hengelo bij rechtmatig inkopen

Significant Insights lanceert de inkoopapplicatie In-Take. In-Take is samen met de gemeente Hengelo in co-creatie ontwikkeld en is vanaf nu in te zetten bij andere organisaties.

In-Take is een softwareapplicatie die medewerkers van aanbestedende diensten helpt om volgens de aanbestedingsregels en het inkoopbeleid in te kopen. Dat doet In-Take met behulp van een interactieve workflow. Medewerkers beantwoorden in een vroeg stadium van een eventuele aanbesteding fundamentele, maar behapbare vragen en In-Take koppelt direct belangrijke overwegingen en antwoorden terug. Hierdoor worden inkoopbehoeftes met de bijbehorende te volgen procedures snel duidelijk. In-Take biedt informatieve kaders en concrete voorbeelden uit de praktijk die ingewikkelde keuzes in het inkoopproces direct helder maken.

Met In-Take kan uw organisatie rechtmatiger én doelmatiger inkopen. Uw inkopers kunnen zich meer richten op tactische en strategische activiteiten, wat uw inkoopprestaties ten goede komt.

De toegevoegde waarde van In-Take op een rij:

  • De applicatie leert én stimuleert gebruikers rechtmatig én doelmatig in te kopen;
  • De applicatie draagt bij aan een efficiënt inkoopproces;
  • De applicatie zorgt voor een constructiever eerste gesprek tussen medewerkers en de inkoopafdeling;
  • De applicatie bevat altijd up-to-date kennis en inzicht in rechtmatigheid gebaseerd op de kennis en ervaring van een gerenommeerd adviesbureau;
  • De applicatie is op basis van uw situatie op onderdelen op maat te maken;
  • De applicatie is gebruiksvriendelijk;
  • De applicatie is modulair opgebouwd en is daarmee eenvoudig te combineren met andere oplossingen in onze inkoopintelligence productsuite (o.a. spendanalyse, tenderdashboard, inkoopperformancedashboard).

Wilt u meer informatie over In-Take of toegang ontvangen tot een demo-omgeving? Kijk dan op onze website of neem contact op met onze collega’s Niels van Bruggen (Niels.van.Bruggen@significant.nl / 06-20164984) of Björn Bogers (Bjorn.Bogers@significant.nl / 06- 12255419).

Significant is Premium Partner van AanbestedingsCafe.

Partner van Inkoperscafé
Partner van Inkoperscafé

Reacties (2)

inkoperscafe gebruiker 12 augustus 2019 10:04 uur

Jammer dat het inkopers-cafe zich zo laat lenen voor dit soort commerciële uitingen.

inkoperscafe gebruiker 27 juni 2019 16:24 uur

Mooie toepassing, Negometrix biedt soortgelijke functionaliteit in haar Intake module. Binnengekomen verzoeken kunnen doorgezet worden naar een digitaal tender traject al dan niet na goedkeur van inkoop of decentrale stakeholders. We ontwikkelden dit 6 jaar geleden samen met de Provincie Friesland. Inmiddels breed ingezet en beschikbaar. https://www.negometrix.com/nl/modules/intake-management-publieke-sector/

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres