Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

De arbeidsmarkt draait door

De flexibele arbeidsmarkt staat op zijn kop! Nieuwe wet- en regelgeving zorgen voor veel onrust, de politiek heeft verregaande ambities om dit te sturen. Zzp’ers verwachten schade door de wet DBA en opdrachtgevers/organisaties zijn terughoudend bij de inhuur van derden. In de praktijk zien InQuest en Doxa dat HR en Inkoop vaak niet op een lijn zitten en daardoor ontstaat onenigheid bij het inhuren van flexibel personeel.

InQuest organiseert een bijeenkomst op 21 juni waarbij politiek, juristen, HR-, inkoopdirecteuren en zzp’ers samen in gesprek gaan. Ook voor de meningen en ervaringen van de gasten in de zaal is volop ruimte. Onze moderator zorgt voor scherpte en diepgang.

Dit zijn de onderwerpen van gesprek:

  • Wat zijn de belangrijkste veranderingen in de flexibele arbeidsmarkt voor zowel organisaties als flexibel personeel. En wat wil de politiek met de nieuwe plannen bereiken?
  • Hoe zit de nieuwe wet- en regelgeving juridisch in elkaar?
  • Wat betekent dit voor de rol/verantwoordelijkheden van HR en Inkoop?
  • Hoe kom ik als organisatie aan kwalitatief goed personeel in deze veranderende arbeidsmarkt?
  • Hoe kijken de zzp’ers aan tegen de nieuwe veranderingen? Hoe groot is de impact op hun positie?

U kunt gratis aanmelden voor ‘De arbeidsmarkt draait door!’ via deze link. U bent vanaf 15.00 uur van harte welkom in de Caballero Fabriek in Den Haag.

Partner van Inkoperscafé:
Partner van Inkoperscafé:

Reacties

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres