Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Consultants steeds vaker nodig

Bedrijven spenderen steeds meer aan de diensten van consultants. Volgens een Brits rapport duidt dit op verbeterde economische vooruitzichten. 
 
Ondernemingen doen de laatste tijd vaker een beroep op consultants. Volgens een recent Brits rapport is dit een goed teken voor de wereldeconomie.
Verbeterd vertrouwen
Volgens James Ashton, hoofd business bij het Britse dagblad The Independent, wijzen de toenemende uitgaven aan consultants op economische vooruitgang. Hij zegt dat veel bedrijven op dit moment nieuwe markten willen ontdekken en op zoek zijn naar productinnovatie. Volgens Ashton zijn dit tekenen dat het vertrouwen in de economie stijgt. De vier grootste accountantskantoren, Deloitte, PricewaterhouseCoopers, Ernst & Young en KPMG, ontvangen ook steeds meer vraag. 
PricewaterhouseCoopers
Volgens Ashton aast PricewaterhouseCoopers op een overname van het Duitse adviesbureau Roland Berger. Deze overname zou zorgen voor nog meer activiteit op de consultancymarkt. Er zou namelijk genoeg te doen zijn voor iedereen: want volgens sommige consultants spendeert zelfs de Britse overheid tegenwoordig steeds meer aan hen. Dat laatste zou eerdere uitlatingen van de Britse Minister Francis Maude weerspreken, die juist aangaf dit soort uitgaven terug te willen brengen.
Partner van Inkoperscafé
Partner van Inkoperscafé

Reacties

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres