Magnifying glass Close

Britse organisatie biedt bedrijven inkoopservice energie

Dat gezamenlijke inkoop besparingen kan opleveren, blijkt uit de nieuwe Britse energie-intermediair ENER-G. Dit bedrijf biedt andere organisaties een collectieve inkoopservice voor gas- en elektriciteitscontracten.

De inkoopservice van ENER-G werft en groepeert individuele bedrijven en brengt ze samen in inkoopcombinaties. Daarbij verstrekt de organisatie verschillende collectieven voor gas- en elektriciteitscontracten voor zowel grote als kleinere bedrijven. ENER-G biedt daarnaast collectieve energie-inkoop voor brancheorganisaties, woningcorporaties en membership groups.

Risico management
“De analisten van ENER-G monitoren contant gas en elektriciteitsmarkten voor de meest gunstige inkoopdeals. Dankzij een gedetailleerde risico management strategie bepalen we welke beslissingen worden genomen en of deze binnen de risicolimieten vallen”, laat het bedrijf weten aan Procurement Leaders. Mark Alston, algemeen directeur van ENER-G, zegt: “ De gas- en elektriciteitsprijzen zijn in 2011 met zo’n 20 procent gestegen en waarschijnlijk blijven deze stijgen. Wij zien altijd mogelijkheden op de juiste momenten in te kopen.”

Partner van Inkoperscafé
Partner van Inkoperscafé

Reacties

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres