Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Britse KFC moet restaurants sluiten

Kentucky Fried Chicken (KFC) moet in het Verenigd Koninkrijk voor een langere tijd zevenhonderd van de 870 restaurants gaan sluiten. De oorzaak daarvan is een probleem in de supply chain. Dat meldt Logistiek.nl.

Honderden restaurants waren al gesloten, omdat er geen kip meer is. KFC stapte een paar weken geleden van bezorger Bidvest over naar de nieuwe bezorger DHL. Dit bedrijf moet nu de aanvoer van de meest belangrijke grondstof van KFC, kip, gaan verzorgen, maar DHL kampte meteen al met een logistiek probleem. Volgens Britse media kan de sluiting van de verschillende restaurants lang duren. Dit kost het Britse KFC 1,13 miljoen euro per dag.

Totale chaos
Het contract van DHL met KFC leidde tot grote problemen in de computersystemen van de bezorgers van DHL. Daarnaast kwamen de vrachtwagens met kip door een ongeluk in Engeland ook nog uren vast te zitten op een snelweg. Volgens de Daily Mail ontstond er daardoor een totale chaos bij het distributiecentrum van DHL.

Partner van Inkoperscafé
Partner van Inkoperscafé

Reacties

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres