Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Partner van Inkoperscafé:

Bijbaan als journalist

Kan jij knettergoed schrijven? Ben je een doorzetter met creatieve voelsprieten? Deins je niet terug om je op onbekend terrein te begeven? Schrijf je ook nog eens foutloos Nederlands en heb je oog voor wat er speelt in de media? Dan hengelen we jou graag binnenboord!

Zet je creatieve brein aan het werk
Binnen InkopersCafe.nl kun je jouw redactionele en journalistieke vaardigheden optimaal ontwikkelen en ontvang je daarbij ook nog eens een leuk salaris. Een greep uit de werkzaamheden:

Ben je al overtuigd?
Mooi! Wij zoeken een enthousiaste collega die staande blijft tijdens onze gezellige lunches en vrijdagmiddagborrels. Ook verwachten wij:

Hoi, wij zijn…
InkopersCafe.nl; een nieuwsplatform voor inkopers. Van corruptie en fraude, tot grondstoffen en duurzaamheid. We hebben een brede scope. Je wordt zorgvuldig begeleid en we zorgen ervoor dat je helemaal thuis raakt in de inkoopwereld.

Je komt terecht in het hart van de bedrijvigheid in Haarlem. Bij een jong, enthousiast en gedreven team. Gezellige lunches eindigen veelal in een potje tafelvoetbal en op vrijdag gaat de Xbox aan in de ‘VrijMiBo-kamer’.

Welkom!
Krijg jij al gelijk kriebelende vingers en kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Stuur dan snel jouw motivatie en CV naar redactie@inkoperscafe.nl. Wil je liever nog wat meer informatie? Bel gerust: 023-7078157.

Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres