Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Bezoek Zorgtotaal 2019 als VIP

‘Met Hart en Ziel voor de Zorg.’ Dat is dit jaar het thema van Zorgtotaal, dé vakbeurs voor betere zorg. Dit evenement vindt van 12 t/m 14 maart plaats in de Jaarbeurs Utrecht. En u kunt er als VIP bij zijn!

InkopersCafé is een trotse exposant tijdens Zorgtotaal 2019. Daardoor mogen wij u uitnodigen om Zorgtotaal 2019 als VIP te bezoeken. Wij hebben daar een unieke registratielink voor gekregen. Wanneer u zich met deze link vóór 22 februari registreert kunt u Zorgtotaal als VIP bijwonen!

Als VIP krijgt kunt u lunchen en parkeren met korting. Daarnaast heeft u toegang tot de exclusieve VIP-lounge op de beurs, kunt u op de tweede dag de netwerkborrel bijwonen en heeft u de beste plaatsen tijdens de seminars. Meer informatie over het VIP-programma vindt u hier.

Als exposant van Zorgotaaal 2019 presenteert InkopersCafé sprekers als Theo van der Linden, Merel Plante en John van Veen & Bas Zuiderent. Tijdens deze seminars zal respectievelijk aandacht worden besteed aan het nut van aanbesteden in de zorg, de zin en onzin van spendanalyses en Value-Based Healthcare. Wij hopen u daar te zien!

Partner van Inkoperscafé:
Partner van Inkoperscafé:

Reacties (1)

Menno Rosenboom 22 februari 2019 10:45 uur
Inkoop360°

Beste Jon, Dank voor de tip. Met vriendelijke groet, Menno

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres