Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Ben Tiggelaar over ‘samenwerken op afstand’

Als inkoopprofessional werk je vaak samen met collega’s op andere locaties. Dat ‘afstandswerken’ is lang niet altijd even makkelijk. Fysieke afstand verkleint het groepsgevoel, belemmert de samenwerking en verstoort de communicatie. Hoe werk je dan toch effectief samen?

Ben Tiggelaar beet zich vast in dit onderwerp het afstandswerken. Hij analyseerde o.a. het onderzoek van Harvard en Insead op dit terrein. En vertaalde dat in praktische tips:

  1. deze exclusieve video uit een recent seminar van Ben Tiggelaar legt hij in 6 minuten uit hoe je toch goed samenwerkt, zelfs op afstand.
  2. deze recente column uit NRC vat hij zijn punten ook heel puntig samen.

Op 13 januari staat Tiggelaar op het podium van het seminar Kickstart 2017. Speciaal voor inkoopprofessionals! Tiggelaar deelt hij nog veel meer waardevolle lessen over leiderschap, samenwerking en executie. Kijk op Kickstart2017.nl

Partner van Inkoperscafé
Partner van Inkoperscafé

Reacties

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres