Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Bedrijven moeten gevolgen no-dealbrexit zelf opvangen

Europese ondernemingen hoeven niet te rekenen op extra hulp van de Europese Unie (EU) bij het opvangen van de gevolgen van een no-dealbrexit. Zo meldt AccountantWeek naar aanleiding van een bericht in de Financial Times. Volgens de EU doen bedrijven er verstandig aan om de extra tijd van de Britse uittreding uit de EU tot 31 oktober goed te gebruiken.

Maatregelen en wetswijzigingen

De EU houdt het bij haar al genomen maatregelen en wetswijzigingen om de gevolgen van de brexit te verzachten. Deze moeten voldoende zijn om ‘de ernstigste gevolgen van een brexit zonder akkoord op te vangen’. Van bedrijven wordt verwacht dat ze zelf aanvullende maatregelen nemen. Opmerkingen van premierskandidaat Boris Johnson en andere prominente conservatieve partijleden hebben het vertrouwen in Brussel in een brexitakkoord niet bepaald versterkt.

Partner van Inkoperscafé:
Partner van Inkoperscafé:

Reacties

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres