Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Partner van Inkoperscafé:

Aanbestedingskalender

AanBestedingsKalender biedt verschillende versies voor aanbestedende diensten en voor inschrijvende leveranciers.  Voor meer informatie, download het marktonderzoek via www.e-proqure.nl.

Bedrijfgegevens
Aanbestedingskalender.nl
Diepenveenseweg 147
7413 AP Deventer

Telefoonnummer: +31 (0)85 7605753

Partner van Inkoperscafé:

Zycus Source-to-Pay suite

Zycus, uitgeroepen tot ‘leader’ in de Gartner Magic Quadrant 2018 voor de vierde keer op een rij, biedt ondersteuning voor het gehele Source-to-Pay proces. De diverse, eventueel modulair verkrijgbare, upstream en downstream inkoopoplossingen vormen een omvangrijke en krachtige inkooptechnologie die alles biedt voor beheersing en besluitvorming in het inkoopproces.

Bedrijfsgegevens
Zycus (partner Qando)
St-Michielsgestelseweg 8
5261 NH Vught

Link: www.qando.nl/zycus
Telefoon: +31618479630

Partner van Inkoperscafé:

SAP Ariba

Onze oplossingen dekken de gehele Analyze/Source to Pay cycle af. Ze zijn snel te implementeren en gebaseerd op best practices van duizenden klanten en onze jarenlange ervaringen als wereldmarktleider in dit domein. Voorbeelden van onze oplossingen: Spend Analyse, Sourcing, Contract Management, Catalog Management, Procure to Pay en samenwerking op al deze processen via ons wereldwijd leidende B2B netwerk. 

Bedrijfsgegevens:
SAP Nederland BV
Amerikastraat 10
5232 BE 
Den Bosch

Telefoonnummer: +31 (0)73 6457612

Partner van Inkoperscafé:

Oracle ERP Cloud

Oracle Procurement Cloud Services is een suite van Inkoop functies die ontworpen zijn om samen het gehele inkoopproces te ondersteunen, in modulaire zin. Op basis van de behoefte op inkoop gebied kunnen modules losstaand ingezet worden, als uitbreiding op een bestaand systeem gebruikt worden of een bestaand systeem vervangen.Op het gebied van strategische inkoop bieden wij functionaliteiten die inkoop ondersteunen: Met minder, maar betrouwbare leveranciers, inkopen tegen betere voorwaarden.  Voor meer informatie over onze visie en missie: www.oracle.com.

Bedrijfsgegevens
Oracle Nederland BV
Hertogswetering 163
3543 AS Utrecht

Telefoonnummer: +31 (0)30 6699000

Partner van Inkoperscafé:

Spic&Scan Inkoopanalyse

Spic&Scan Inkoopanalyse is een spendanalyse-tool die minimale inzet vergt, maar zorgt voor maximaal rendement. Dankzij de snelheid en de vergaande automatisering levert onze SpendAnalyse u in zeer korte tijd en tegen minimale kosten een uiterst helder overzicht van uw processen en uitgaven. 

Bedrijfsgegevens:
Spic&Scan Inkoopanalyse
Haverdriesweg 3
5616 SR Eindhoven
Nederland

Telefoonnummer: +31 (0)6 51789056

Partner van Inkoperscafé:

Inconto

INCONTO streeft naar een zo compleet mogelijke dienstverlening op het gebied van inkoop, contractmanagement en factuurverwerking. Zowel het structureren van bedrijfsprocessen als het leveren van software voor contractmanagement, e-procurement en factuurverwerking valt onder hun dienstenpakket. De INCONTO-software koppelt met HR, ERP en talloze financiële systemen. Daarnaast biedt de inkoopsoftware de mogelijkheid om leverancierskoppelingen in te stellen.

Bedrijfsgegevens
INCONTO
Transportweg 9d
2421 LT Nieuwkoop

0850-185725
www.inconto.com
info@inconto.com

Partner van Inkoperscafé:

Basware

De missie van Basware is het leveren van toegankelijke, veilige, cloud-gebaseerde purchase-to-pay en e-invoicing oplossingen. Vanuit die missie is het de visie om het grootste open transactie netwerk in de wereld te worden. Het grootste in het aantal aangesloten klanten en leveranciers, het grootste in het aantal transacties en het grootste monetaire volume.

Bedrijfsgegevens:
Basware BV
Joop Geesinkweg 701
1114 AB  Duivendrecht
Nederland

Telefoonnummer: (0)20 8508020

Partner van Inkoperscafé:

Negometrix

In de afgelopen 17 jaar is Negometrix uitgegroeid tot een van de meest gebruikte e-tender applicaties en zijn de functionaliteiten uitgebreid met onder andere contract management en het Tender Start Formulier voor decentraal inkopen.
Negometrix maakt digitaal inkopen en contract management eenvoudiger, eenduidiger en efficiënter.

Bedrijfsgegevens:
Negometrix BV
Rijnzathe 32
3454 PV Utrecht
Nederland

Telefoonnummer: +31 (0) 85 20 84 666

Partner van Inkoperscafé:

CTM Solution

Distributeur van de CTM (Complete Tender Management) software. CTM is in Europa een van de leidende platformen voor eTender- en Contractmanagement services. 

Bedrijfsgegevens:
CTM Solution BV
Van Baerlestraat 13
1071AM  Amsterdam
Nederland

Telefoonnummer: +31 (0)20 6708500 

Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres