Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Alex Couperus en Merel Plante starten inkoopadviesbureau Grippr

Nederland is een nieuw inkoopadviesbureau rijker. Alex Couperus en Merel Plante hebben Grippr gelanceerd, een inkoopadviesbureau dat zich met name focust op digitalisering en automatisering van (delen) van de inkoopcyclus. Daarnaast biedt Grippr ‘Procurement-as-a-Service’, waardoor klanten deelgebieden van inkoop kunnen outsourcen.

“Met name in het middenbedrijf gebeurt nog heel veel met de hand. Dezelfde informatie moet vaak in diverse systemen en spreadsheets worden ingevoerd. Daar is nog een wereld te winnen”, vertelt Couperus. “We helpen bedrijven eerst de zaak in eigen huis op orde te brengen door mensen te leveren voor het uitvoeren en verbeteren van deelprocessen. Daarbij kijken we welke innovatieve cloud-oplossingen ondersteuning kunnen bieden. Als dat lekker draait, dan kan de klant de volgende stap zetten: het compleet buiten de deur doen van dat specifieke deelproces, maar met een eigen online portal voor controle en monitoring.”

Partner van Inkoperscafé
Partner van Inkoperscafé

Reacties

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres